Medikal Kurye Hizmetleri

Medikal kurye hizmetleri konusunda yıllardır süren bir Pharamcist deneyimimden, hasta olduklarında ilaçlarını istediklerini ve hızlı olmasını istediklerini biliyorum. Ama bazen, bu daha kolay söylenir. Bir hastane, eczane veya doktor ofisi iseniz, lojistik yönetimi ekmek ve tereyağınız değildir. Geleneksel kurye servisine güvenmek, özellikle tıbbi teslimat için gerekli standartları karşılamıyorsa riskli olabilir. Ayrıca, özel bir evde yaşlı bir kişiye verilen ilaca ihtiyacınız olduğunda, evinize göndereceğiniz kuryeye tam bir güven duymak istersiniz. Profesyonellik ve şeffaflık istiyorsun. Bu nedenle, tıbbi teslimatlarınız için bir kurye seçerken, aşağıdaki şeylerin açık olduğundan emin olun.


1. Evlerinde insanlara teslim ederken, hastalarınızın kendilerini güvende hissetmelerini sağlayacak bir kurye seçin. Markalı bir aracı süren üniformalı bir kurye sadece bunu yapmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca sürücülerin HIPAA uyumlu ve arka plan kontrol edildiğinden emin olun. Üniforma, hastalarınızı rahat hissettirirken, HIPAA sertifikası ve açık arka plan kontrolleri, hastalarınızın iyi ellerde olduğundan emin olmanızı sağlar. http://www.kuryemaster.com/ sizlere gereken hizmeti sunacaktır.

2. Tüm teslimatları zamanında tamamlayabilen, hatta siparişleri atabilen bir kurye istersiniz. En iyi tıbbi kurye teslimatları hızlı ve verimli hale getirmek için rotaları optimize eder.

3. Tıbbi teslimatlarla, zamanlama her şeydir. Tıbbi teslimatlarınızı doğru zamanda ve doğru zamanda doğru yere götüren bir tıbbi kurye seçin. En iyi tıbbi kuryeler, teslimatlarınızı gerçek zamanlı olarak izlemenizi sağlayan teknolojiye sahip olacak ve teslimat tamamlandığında e-posta onayları gönderecek ve böylece sürekli olarak check-in yapmak zorunda kalmayacaksınız.

4. Hastalarınız sağlık bakım teslimatlarını almak için pazartesi sabahına kadar bekleyemez. Gece ve hafta sonları teslim edilen ve ihtiyaç duyduklarında tam olarak ihtiyaç duyduklarında hastalarınızın almasını sağlayan bir tıbbi kurye seçin.

5. Sağlık hizmeti sunumu deneyimine sahip bir kuryeci seçin ve başarılı bir tıbbi dağıtımın sağlanması için alınması gereken önlemlerin anlaşılması önemli bir husustur.

Dropoff, tıbbi teslimatların belirli standartlar gerektirdiğini biliyor. Bu gereksinimleri tam olarak anlarlar ve tüm tıbbi teslimat ihtiyaçlarınızı karşılayabilirler. Bu yüzden başlangıçta Dropoff'u tıbbi kurye olarak seçtim ve bu yüzden bugün onlarla Sağlık Uzmanı olarak çalışmaya devam ediyorum.

Yorumlar

Popüler Yayınlar